Elvingin torni aukeaa jälleen!

Koska tilanne koronan suhteen on parantunut huomattavasti, niin avaamme Elvingin tornin jälleen yleisölle.

Torni on avoinna la -su, klo 11-18 välisenä aikana.

Tervetuloa ihastelemaan upeita maisemia!

LC Valkeala 55 vuotta

LIONS CLUB VALKEALA TOIMINUT 55 VUOTTA
Kouvolan alueen lionsklubeista viidenneksi vanhin, Lions Club Valkeala perustettiin 17.3.1965.

Lionstoiminnan periaatteiden mukaisesti klubi on tehnyt vapaaehtoistyötä paikallisella ja kansainvälisellä tasolla lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi, sekä ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi. 55 vuoden aikana klubi on antanut taloudellista apua, tukea ja lahjoituksia yhteensä rahanarvon muutos huomioiden n. 328 000 euroa. Tähän summaan sisältyvät myös lionien puolisoiden ja 1988-2004 toimineen Leo Club Valkealan jakamat avustukset ja lahjoitukset. Kokonaissummasta 70 % on kohdistunut kotikuntaan, 20 % muualle Suomeen ja 10 % ulkomaille. Suurimmat kohderyhmät ovat olleet lapset ja nuoret, sekä vähävaraiset perheet, lisäksi avustusta saavat vammaiset, vanhukset ja veteraanit.

Klubin historiasta voit lukea tarkemmin täältä (pdf).

Uimaan talvilomaviikolla

LC Valkeala tarjoaa myös vuonna 2020 5-15 -vuotialle lapsille ja koululaisille mahdollisuuden päästä maksutta uimaan Valkealatalon uimahalliin talvilomaviikolla, jo lauantaina 22.2.2020 alkaen.

TARKENNUS aiempaan viestiin. Lippuja ei saa kassalta etukäteen, vaan pääset maksuttomalle uinnille ilmoittautumalla kassalla 22.2.2020 alkaen.

LC Kouvola/Honka ja LC Valkeala yhdistivät voimansa

Näin vuodenvaihteessa kaksi klubia ovat päättäneet jatkaa Lionsien ansiokasta toimintaa LC Valkealan nimen alla. Toivotamme veljet Hongasta tervetulleiksi mukaan joukkoomme!

Kevään toiminta löytää muotonsa heti vuoden alkupuolen aikana, tarkoituksena on pitää molempien klubien perinteiset toiminnot mukana jatkossakin.

Tämän uutisen myötä kiitämme kaikkia yhteistyötahojamme mukavasta vuodesta 2019 ja toivotamme kaikille Menestyksekästä ja Onnellista Uutta Vuotta 2020.

Photo by Trust ”Tru” Katsande on Unsplash

Vuoden hyväntekijät palkittu

Hyvän Päivänä 8.10. eduskunnan Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa järjestetyssä tilaisuudessa palkittiin vuoden Valtakunnalliseksi Hyväntekijäksi 2019 Suomen jääkiekkomaajoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin päävalmentaja Jukka Jalonen. Lionien oman vuoden hyväntekijän palkinnon sai LC Littoisista PDG Rauno Mikkola, joka on suurella sydämellä käynnistänyt valtakunnallisen sydäniskurikampanjan…

Lue lisää Lions-liiton sivuilta

Kausi 2019-2020 heitelty käyntiin

Klubin toimintakausi aloitettiin mukavan lämpimässä elokuun iltapäivässä Valkealan frisbeegolfrataan tutustuen. Kiekkoja hetkittäin ympäri metsää, ei loukkaantumisia. Eli tästä on hyvä jatkaa uudelle kaudelle.

Lionsit puhtaiden vesien puolesta

Näin kesällä on mukavaa nauttia lämpimistä päivistä puhtaan vesistön äärellä. Myös Lionsit ovat mukana turvaamassa puhtaampaa tulevaisuutta maapallolle.

Lue lisää kampanjasta. Jos Sinulla on ehdotus, että mitä voisimme tehdä paikkakunnallamme, niin ota yhteyttä vaikkapa lomakkeen kautta.

Mukavaa juhannusta kaikille!

Rudolf Elvingin historia

Klubin sivuille on lisätty Raimo Hovin koostama historiikki Elvingin tornin rakennuttajasta Rudolf Elvingistä. Kannattaa käydä lukemassa!

Itse tornihan on myös taas avoinna la-su klo 11-18 aina syyskuun loppuun saakka. Ryhmille pyritään avamaan torni myös erikseen pyydettäessä.